Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Festes fi de curs, festes dies especials….

Lauter Gestio S L organitza festes de fi decursos per als col legis així com diferents festes temàtiques o dies especials Dis nos el que vols i t 8217 organitzem la festa que vulgues CASTELLS INFLABLES AQUÀTICS actuacions musicals mags...

Activitat extraescolar "Festes fi de curs, festes dies especials….": En què consisteix?

Lauter Gestio S.L., organitza festes de fi decursos per als col·legis, així com diferents festes temàtiques o dies especials. Dis-nos el que vols i t’organitzem la festa que vulgues: CASTELLS INFLABLES, AQUÀTICS, actuacions musicals, mags, tallers, festa del color, canó d’espuma, gimcanes, teatre infantil, conta contes, discomòbils, pintacares, globoflèxia … Fem la Festa del teu col·legi a Mesura.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.