Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Escoles vacacionals

Adaptem els nostres programes d 8217 ESCOLES D 8217 ESTIU NADAL I PASQUA a les necessitats del centre tant en horaris com en les instal lacions disponibles CONSULTA 8217 NS Activitats i tallers en anglès esport esports alternatius grans jocs...

Activitat extraescolar "Escoles vacacionals": En què consisteix?

Adaptem els nostres programes d’ESCOLES D’ESTIU, NADAL I PASQUA a les necessitats del centre, tant en horaris, com en les instal·lacions disponibles, CONSULTA’NS. Activitats i tallers en anglès, esport, esports alternatius, grans jocs, gimcanes, tallers de cuina, ball, teatre… I molt més (a l’estiu, activitats aquàtiques, eixides…)

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.