Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Eixides escolars

Des de Lauter Gestion, S.L. en conjunt amb els nostres Partners apostem per una educació de qualitat, divertida i integradora. Ens dediquem a potenciar l’oci inclusiu, estudiem les teues demandes i adeqüem el nostre treball a elles. Amb aquestes activitats...

Activitat extraescolar "Eixides escolars": En què consisteix?

Des de Lauter Gestion, S.L. en conjunt amb els nostres Partners apostem per una educació de qualitat, divertida i integradora. Ens dediquem a potenciar l’oci inclusiu, estudiem les teues demandes i adeqüem el nostre treball a elles. Amb aquestes activitats fomentem valors i activitats mitjançant tasques lúdiques i disteses.

Alguns dels nostres programes són:

  • Activitats de Neu
  • Activitats Aquàtiques
  • Multiaventures
  • Campaments i Granges Escoles
  • Excursions Culturals
  • Excursions d’Oci.

Totes les nostres activitats s’organitzen per a un dia o diversos dies, segons les vostres necessitats, ajustant-nos al perfil vostre.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.