Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Divertilego

Àmplia la diversió i la creativitat il·limitada dels més xicotets amb els recursos Llec Education Infantil, oferint experiències d’aprenentatge atractives i lúdiques per al desenvolupament dels xiquets i de les xiquetes. Amb Divertilego inspira als i les joves ments perquè...

Activitat extraescolar "Divertilego": En què consisteix?

Àmplia la diversió i la creativitat il·limitada dels més xicotets amb els recursos Llec Education Infantil, oferint experiències d’aprenentatge atractives i lúdiques per al desenvolupament dels xiquets i de les xiquetes.

Amb Divertilego inspira als i les joves ments perquè col·laboren, construïsca, juguen i aprenguen.

Divertilego els faran prendre consciència d’un o una mateixos, reconeixeran i aprendran les emocions, fomentem amb les nostres activitats la col·laboració, promovem la parla i l’escolta.

Les nostres activitats els aniran introduint la resolució de problemes, sumar i restar de manera senzilla, representar rols i sobretot fomentar la creativitat.

Divertilego: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 6 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.