Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Defensa personal femenina

Augmenta la teua confiança, aprén a conéixer-te i educa el teu cos i ment! La defensa personal et capacita per a sentir-te més segura en moltes situacions. Aquest és un programa d’exercici dirigit per a la conservació i millora de...

Activitat extraescolar "Defensa personal femenina": En què consisteix?

Augmenta la teua confiança, aprén a conéixer-te i educa el teu cos i ment! La defensa personal et capacita per a sentir-te més segura en moltes situacions.

Aquest és un programa d’exercici dirigit per a la conservació i millora de la condició física.

Aconseguirem un estat físic òptim mitjançant el desenvolupament d’exercicis físics de manteniment, tonificació i coordinació de manera general.

En concret es busca desenvolupar la força, flexibilitat, resistència i velocitat del participant, fent d’aquesta una pràctica molt completa que permet un entrenament integral i harmònic de les diferents capacitats, la qual cosa segur es veurà reflectit en la condició física general i en el rendiment del participant.

Es tracta d’una pràctica que pot aportar importants i variats beneficis tant a l’esportista de més alt nivell com a la persona que s’inicia en el món de l’esport.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.