Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Dansa espanyola

El flamenc és un art patrimoni cultural immaterial de la humanitat Els qui ballen flamenc saben del seu follet i que és una poderosa força d 8217 expressió A través del flamenc els xiquets i xiquetes descobreixen un món de...

Activitat extraescolar "Dansa espanyola": En què consisteix?

El flamenc és un art patrimoni cultural immaterial de la humanitat. Els qui ballen flamenc saben del seu follet i que és una poderosa força d’expressió.

A través del flamenc els xiquets i xiquetes descobreixen un món de possibilitats on la música, el moviment i el cante s’uneixen en un art que ve d’antic.

El compàs i el ritme són essencials, així com els moviments característics de les mans i els peus. Es tracta d’un ball que treballa profundament la concentració i l’expressió individual, al mateix temps que deixa un espai obert a la improvisació, l’alegria i la llibertat de moviments.

Es duran a terme coreografies en grup i se’ls ensenyaran als xiquets i les xiquetes els diferents cantes, ritmes, els passos bàsics, el bracege, el marcatge, el zapateo, el compàs, les palmes, al mateix temps que coneixerien els instruments de la música flamenca que tenen a la guitarra de protagonista principal.

Dansa espanyola: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes i alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.