Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Cartooning i manga

L 8217 activitat extraescolar Cartooning i Manga és una activitat molt divertida on la imaginació i la creativitat són la base de la seua formació Com el seu nom indica aquesta classe es basa en la creació de caricatures historietes...

Activitat extraescolar "Cartooning i manga": En què consisteix?

L’activitat extraescolar Cartooning i Manga és una activitat molt divertida, on la imaginació i la creativitat són la base de la seua formació. Com el seu nom indica, aquesta classe es basa en la creació de caricatures, historietes, còmics… on serà summament important aprendre tant diferents tècniques de dibuix com adquirir habilitats lingüístiques. A través de la creació d’històries per dibuixos, sabran com expressar les emocions, comprenent tant el llenguatge verbal com no verbal.

L’activitat extraescolar Cartooning i Manga és innovadora i motivarà intrínsecament als alumnes i les alumnes a aconseguir una meta, gaudint del treball personal i compartint el seu esforç amb els altres.

Cartooning i manga: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.