Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Calaix desastre

Activitat Extraescolar pensada per al desenvolupament de la creativitat l 8217 expressió i la psicomotricitat a través de tallers jocs i esports És un taller de jocs dirigit a xiquets i xiquetes d 8217 infantil On prenent el joc com...

Activitat extraescolar "Calaix desastre": En què consisteix?

Activitat Extraescolar pensada per al desenvolupament de la creativitat, l’expressió i la psicomotricitat a través de tallers, jocs i esports.

És un taller de jocs dirigit a xiquets i xiquetes d’infantil. On, prenent el joc com a eix central, es proposen infinitat d’activitats lúdic-recreatives que incideixen positivament en la relació amb l’entorn i el desenvolupament i coneixement del cos. D’una banda, treballant el desenvolupament psicomotriu i l’equilibri corporal i per l’altre, desenvolupant la capacitat creativa i de relació.

Calaix desastre: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 6 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.