Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Bollywood

El ball Bollywood és el nom comercial del ball indi modern És una combinació de dansa clásicaindia que és la base i balls folklòrics com el Bhangra A més les coreografies bollywood contagien una alegria exultant desenvolupen l 8217 expressivitat...

Activitat extraescolar "Bollywood": En què consisteix?

El “ball Bollywood” és el nom comercial del ball indi modern.

És una combinació de dansa clásicaindia (que és la base)i balls folklòrics com el Bhangra.

A més, les coreografies “bollywood” contagien una alegria exultant, desenvolupen l’expressivitat i, és obvi, contribueixen a posar en forma física als xiquets d’una manera divertida.

Bollywood: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.