Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Beisbol-softbol

En aquesta activitat coneixerem les característiques d 8217 aquest esport tan Novaiorqués el Beisbol i la seua versió més dinàmica el Softbol Pocs coneixen aquest esport el que afavoreix la integració de tots els participants i de totes les participants...

Activitat extraescolar "Beisbol-softbol": En què consisteix?

En aquesta activitat coneixerem les característiques d’aquest esport tan Novaiorqués el *Beisbol i la seua versió més dinàmica el *Softbol. Pocs coneixen aquest esport el que afavoreix la integració de tots els participants i de totes les participants al mateix nivell en aquesta activitat.

Beisbol-softbol: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.