Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Ballet/dansa clàssica

El Ballet Dansa clàssica estableix la base de tots els moviments i és una forma excel lent de forma el cos i la ment En el ballet s 8217 aprenen les tècniques tradicionals la dansa clàssica al mateix temps que...

Activitat extraescolar "Ballet/dansa clàssica": En què consisteix?

El Ballet/Dansa clàssica estableix la base de tots els moviments i és una forma excel·lent de forma el cos i la ment.

En el ballet s’aprenen les tècniques tradicionals la dansa clàssica al mateix temps que s’adquireixen flexibilitat, coordinació i harmonia de moviments.

Es tracta d’una disciplina molt rica i completa, que permet als xiquets i xiquetes la seua expressió natural a través del moviment i la música.

Ballet/dansa clàssica: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.