Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Ball

Una manera divertida d 8217 influir positivament en l 8217 expressió i la comunicació corporal de l 8217 alumne i de l 8217 alumna permetent aprendre noves tècniques i moviments corporals desenvolupant el sentit musical la coordinació i el treball...

Activitat extraescolar "Ball": En què consisteix?

Una manera divertida d’influir positivament en l’expressió i la comunicació corporal de l’alumne i de l’alumna, permetent aprendre noves tècniques i moviments corporals, desenvolupant el sentit musical, la coordinació i el treball en equip. Proporcionant així mateix, consciència del seu propi cos, sentit del ritme, desplegament de les capacitats motrius bàsiques, potència la ment i la memòria i estimula la sociabilitat i la improvisació.

Ball: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.