Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Ball modern

Què és el ball modern El ball modern és una forma d 8217 expressió per a crear peces d 8217 un gran dinamisme i potència visual Les coreografies són atractives i els xiquets i xiquetes a través de passos senzills...

Activitat extraescolar "Ball modern": En què consisteix?

Què és el ball modern? El ball modern és una forma d’expressió per a crear peces d’un gran dinamisme i potència visual.

Les coreografies són atractives i els xiquets i xiquetes a través de passos senzills i rítmics es mouen coordinats al ritme de cançons actuals, sent per a ells i per a elles una activitat molt divertida.

Ball modern: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària *deedades compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.