Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Babybasket-psicomotricitat

Dirigida als alumnes en l 8217 etapa d 8217 Educació Infantil té com a objectiu introduir los en l 8217 activitat esportiva treballant principalment el desenvolupament de les capacitats psicomotrius i la iniciació al bàsquet amb material i instal lacions...

Activitat extraescolar "Babybasket-psicomotricitat": En què consisteix?

Dirigida als alumnes en l’etapa d’Educació Infantil, té com a objectiu introduir-los en l’activitat esportiva, treballant principalment el desenvolupament de les capacitats psicomotrius i la iniciació al bàsquet amb material i instal·lacions adaptades a la seua edat. L’Educació Psicomotriu es basa en la realització d’una acció pedagògica i psicològica que utilitza els mitjans de l’educació física amb la finalitat de provocar l’activitat mental.

Els principals objectius per al curs són:

  • Aconseguir la coordinació en carrera.
  • Agarrar la pilota parat i en moviment
  • Realitzar moviments precisos.

Amb això s’eduquen els moviments i gestos del xiquet, se li ensenya a situar-se en l’espai, a moure’s amb correcció i seguretat, a educar la seua voluntat i, per tant, a fer-li més segur de si mateix i més disciplinat.

Babybasket-psicomotricitat: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 7 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.