Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Aula mediambiental

És una extraescolar que pretén fer un canvi de consciència sobre el medi ambient en les edats més primerenques amb la idea d 8217 accelerar el procés de cura i manteniment del planeta Els xiquets i les xiquetes aprendran curiositats...

Activitat extraescolar "Aula mediambiental": En què consisteix?

És una extraescolar que pretén fer un canvi de consciència sobre el medi ambient en les edats més primerenques, amb la idea d’accelerar el procés de cura i manteniment del planeta. Els xiquets i les xiquetes aprendran curiositats sobre el reciclatge o les diferents maneres de cuidar el medi ambient.

S’abordaran temes com el consum responsable, el protocol de Kyoto contra el canvi climàtic el desenvolupament sostenible contra l’impacte negatiu sobre la biodiversitat. Potenciant la sensibilització, implicació i compromís adaptats a les seues edats, els xiquets crearan un “Club de protecció del planeta”, on ells mateixos seran els protagonistes en la conscienciació ciutadana a favor d’un planeta més verd.

Aula mediambiental: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 8 anys. Si el nombre de xiquets i xiquetes inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.