Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Aula matinal

El programa està dissenyat perquè els pares i les mares que així ho desitgen puguen deixar fora de l 8217 horari escolar als seus fills i filles en el col legi abans de l 8217 entrada al col legi Es...

Activitat extraescolar "Aula matinal": En què consisteix?

El programa està dissenyat perquè els pares i les mares que així ho desitgen puguen deixar fora de l’horari escolar als seus fills i filles en el col·legi abans de l’entrada al col·legi. Es programen activitats lúdiques i tranquil·les perquè puguen anar despertant-se a poc a poc i anar preparats per a les primeres hores del col·legi. Aquest servei es presta dins de l’horari que el centre o el AMPA proposen.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.