Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Animació lectora

Els contes són una eina eficaç per a transmetre un ensenyament i propiciar en l 8217 altre una commoció sentimental que fa que la memòria retinga aqueixa informació per sempre i quan recordem aquest conte tornem a experimentar les mateixes...

Activitat extraescolar "Animació lectora": En què consisteix?

Els contes són una eina eficaç per a transmetre un ensenyament i propiciar en l’altre una commoció sentimental que fa que la memòria retinga aqueixa informació per sempre i quan recordem aquest conte tornem a experimentar les mateixes sensacions.

A més, multitud de capacitats són les que es desenvolupen a través de la lectura.

Els contes tenen un valor educatiu en si mateixos i una funció pedagògica: desenvolupen la sensibilitat, enriqueixen el vocabulari, preparen per a la vida, faciliten l’estructuració temporal, els fa emfatitzar amb els personatges, satisfan les necessitats de moviment, satisfan el desig de saber, es converteix en un mitjà per a conéixer entorns pròxims, t’acosten a la cultura, al desenvolupament de la lògica elemental infantil, desenvolupen la fantasia, la capacitat de concentració, l’afecte, la confiança i acosten als xiquets i xiquetes al llenguatge escrit.

Animació lectora: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.