Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Anglés

L’anglés és l’idioma de comunicació internacional. Per a poder aconseguir un bon nivell és imprescindible que els xiquets i les xiquetes el vegen com una cosa natural. No sols s’ha d’ensenyar de manera reglada, sinó també de manera lúdica. Els...

Activitat extraescolar "Anglés": En què consisteix?

L’anglés és l’idioma de comunicació internacional. Per a poder aconseguir un bon nivell és imprescindible que els xiquets i les xiquetes el vegen com una cosa natural. No sols s’ha d’ensenyar de manera reglada, sinó també de manera lúdica.

Els nostres monitors els ensenyaran el plaer d’aprendre un altre idioma a través de jocs, tallers, obres… Al mateix temps serveix de suport per als alumnes amb menor nivell.

Anglés: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets i xiquetes inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.