Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Aeròbic

Les classes d 8217 Aeròbic té dos objectius clars d 8217 una banda i com s 8217 entén l 8217 aeròbic es tracta d 8217 un entrenament cardiovascular d 8217 altra banda i des d 8217 un punt de vista...

Activitat extraescolar "Aeròbic": En què consisteix?

Les classes d’Aeròbic té dos objectius clars: d’una banda i com s’entén l’aeròbic, es tracta d’un entrenament cardiovascular, d’altra banda i des d’un punt de vista educatiu els objectius i la metodologia s’acosten a l’expressió, al joc, a la recreació, allunyant-se del condicionament físic com a principal objectiu, però sense descartar-lo perquè també es busca desenvolupar tant qualitats físiques (ritme, atenció, coordinació, equilibri, percepció espacial i temporal…) com a psicològiques lateralitat, cooperació, treball en equip, participació….)

En definitiva, l’aeròbic s’empra com a recurs per a col·laborar en el desenvolupament d’una educació integral, la utilització de música actual i ballable fa que està activitat siga molt atractiva.

Aeròbic: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes i alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.