Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

A, B, C, english

Un dels majors problemes que tenen els parlants d 8217 espanyol xiquets xiquetes i adults a l 8217 hora d 8217 aprendre anglés és que a diferència del nostre idioma l 8217 anglés no es pronuncia tal com s 8217...

Activitat extraescolar "A, B, C, english": En què consisteix?

Un dels majors problemes que tenen els parlants d’espanyol (xiquets, xiquetes i adults) a l’hora d’aprendre anglés és que, a diferència del nostre idioma, l’anglés no es pronuncia tal com s’escriu. L’idioma anglosaxó té més sons (en vocals i consonants) que l’espanyol i per això moltes vegades genera dificultat de pronunciació, confusió entre paraules semblants i dubtes davant com es llig una paraula.

Quan se sap identificar els sons i es relacionen els grafemes amb els seus fonemes correctament, aquestes barreres lingüístiques desapareixen.

Aquesta activitat planteja una base d’anglés en la qual es puga construir una estructura sòlida d’aprenentatge. Plantejada des d’un pla lúdic i dinàmic, l’activitat A, B, C. English pretén familiaritzar als xiquets i les xiquetes en els sons i la musicalitat de l’idioma, perquè d’aquesta manera perceben l’anglés com una cosa pròxima i li perden la por i desconfiança que se li té a una cosa difícil, desconegut i avorrit.

Aquestes edats són òptimes per a l’aprenentatge sempre que no es convertisca en una tasca monòtona i tediosa. Així que la idea general d’aquesta activitat és que els xiquets i les xiquetes “facen sentit” de manera divertida a través de cançons, jocs i altres activitats.

A, B, C, english: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 6 i 7 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.