Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

3…2…1 Action!

Els xiquets s 8217 alcen a una hora primerenca per a fer front a jornades llarguíssimes han d 8217 atendre concentrar se assimilar conceptes estudiar i fer deures Dedicar part del seu temps lliure a realitzar una classe extraescolar és...

Activitat extraescolar "3…2…1 Action!": En què consisteix?

Els xiquets s’alcen a una hora primerenca per a fer front a jornades llarguíssimes, han d’atendre, concentrar-se, assimilar conceptes, estudiar i fer deures. Dedicar part del seu temps lliure a realitzar una classe extraescolar és un esforç afegit digne de valorar, per això és de vital importància que el xiquet i la xiqueta gaudisca i es divertisca aprenent.

L’activitat de Teatre és estupenda per a ajudar el xiquet a desenvolupar la seua expressió verbal i corporal i a estimular la seua capacitat de memòria i agilitat mental. Amb el teatre el xiquet i la xiqueta augmenten la seua autoestima, aprenent a conéixer i controlar les seues emocions.

Aquestes activitats de tècniques de teatre es desenvoluparan en engonals i té com a objectiu:

  • Afavorir i millorar la compressió, expressió i dicció de l’idioma.
  • Millorar la concentració i l’atenció.
  • Potenciar la socialització i la convivència en grup.
  • Promoure la reflexió.Estimular la creativitat i la imaginació.
  • Augment de la seua seguretat i la seua autoestima.
  • Ajudar al fet que els xiquets i les xiquetes juguen amb les seues fantasies.
  • Diversió i educació al mateix temps.
  • Jugar, crear, inventar i aprendre a participar i a col·laborar amb el grup.

3…2…1 Action!: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 8 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.